Mutari Relocari

Mutari relocari firme si birouri

Fiecare mutare este diferita si de aceea experienta coordonatorului de mutari al firmei cdrtrans va poate ajuta astfel incat sa aveti o mutare fara griji.

Echipa de mutari cdrtrans are experienta si dispune de echipamentele necesare pentru orice tip de mutare de birouri. Fie ca aveti nevoie de servicii interne de mutare sau servicii de mutare de la o locatie la alta in Iasi sau in tara, echipa cdrtrans poate planifica mutarea impreuna cu dumneavoastra., astfel incat sa eficientizeze timpul si sa se incadreze in bugetul alocat acestui proiect.

Coordonatorul de proiect de la cdrtrans se va intalni cu reprezentantul firmei dumneavoastra. pentru a stabili de comun acord cel mai eficient plan de mutare, atat din punct de vedere al timpului, cat si din punct de vedere al bugetului alocat acestui proiect.

Organizarea este principala preocupare cu privire la dimensiunea mutarii mobilierului. Sistemul de etichetare a tuturor articolelor este cheia succesului in mutarile de birouri cu multi angajati. Echipa de mutari cdrtrans lucreaza cu planurile cladirii de la noua locatie asigurand o rapida aranjare a mobilierului pe pozitiile indicate iar angajatii putand incepe lucrul imediat.

Echipa de mutari cdrtrans va impacheta/despacheta computerele si echipamentele IT, va demonta/asambla mobilierul, va incarca/descarca toate articolele in/din camioane si va aranja mobilierul conform planurilor. Toate cutiile necesare impachetarii documentelor, inclusiv etichetele vor fi livrate de catre echipa cdrtrans.

Activitatile de mai sus se desfasoara rapid, sigur si curat! Pe durata transportului vehiculul se poate sigila pentru a evita pierderea, furtul sau deteriorarea obiectelor transportate. In acest fel va oferim cele mai bune servicii de relocari firme si mutari mobila la cele mai mici preturi.

Autovehiculele pot stationa cat este nevoie. Nu se percepe nici un cost pe perioada de stationare. Se emite factura si chitanta fiscala pentru toate serviciile prestate.