Servicii aditionale

Transport Gaze rare
De asemenea firma noastra va pune la dispozitie o gama larga de gaze rare,asigurand si transportul in acelasi timp contra cost.Ne puteti gasi in Pascani pe Str. Stefan cel Mare si Sfant nr.163(putei intreba de Statia de Oxigen).Pentru detalii suplimentare puteti apela 0722.634.007 Toma Codrin sau 0722.593.157 Toma Mihai.
Butelii oxigen Butelii de 160 Bar , 200 Bar
Bioxid de Carbon 7 kg. , 10 kg. , 15 kg. , 20 kg. , 25 kg.
Acetilena Butelii de 4 kg.,6 kg.,8 kg.
Argon Butelii 40 Litri , 50 Litri
Stargon Butelii 40 Litri , 50 Litri
Butelii propan 10kg 35kg
distributie_oxigen_si_acetilena_pascani

Debarasare mobila veche

Atunci cand este nevoie de mai mult spatiu pentru noul mobilier, sau atunci cand va decideti sa renovati – mobilierul vechi devine o problema. cdrtrans vine in ajutorul dumneavoastra.

Oferim servicii de debarasare mobilier vechi, echipamente invechite functionale/nefunctionale electrocasnice si altele in conformitate cu reglementarile Uniunii Europene. Dispunem prin contract cu locuri special amenajate in care acestea vor fi aruncate sau reciclate pentru a servii altor industrii.

Deasemenea au fost cazuri in care mobilierul dumneavoastra, impreuna cu cateva reparatii din partea echipei noastre au servit ca donatii catre famili nevoiase, sau alte institutii.

Mutari obiecte fragile
Intelegem stresul transportului obiectelor fragile. De aceea oferim servicii speciale pentru aceste obiecte fragile, maximinzand siguranta acestora prin surprusul de materiale de protectie impreuna cu o echipa specializata cu multa experienta si grija.

In majoritatea cazurilor aceste obiecte fragile au valoare financiara mare – firma noastra oferind integritatea bunurilor, ne asiguram ca bunurile dumneavoastra vor ajunge la destinatie intacte. Tinem sa mentionam ca in istoria cdrtrans nu s-au inregistrat asemenea evenimente.

Echipa noastra se va ocupa cu grija maxima, sub supravegherea constanta a coordonatorului de echipa, avand experienta necesara de a organiza impachetarea si manipularea acestor obiecte.

Ofertele noastre

1. Estimarea costurilor, şi a măsurătorilor pentru transport mobila.
2. Manipularea mobilierului.
3. Montaj, demontat mobila cu diverse grade de complicitate
4. Fixat mobilier pe perete si pozitii.
5. Servicii de înfoliere cu folie pentru împachetări.
6. Servicii de ambalare în cutii de carton.
7. Impachetat obiecte fragile.
8. Fixarea mobilierului cu chingi pentru siguranţă la transport.

Putem efectua serviciile mentionate mai sus deoarece dispunem de personal calificat si cu exerienta in domeniu.

Seriozitate si promptitudine
Asiguram servicii complete de transport mobila pentru persoane fizice si firme in Iasi si in tara. la cererea clientilor, asiguram personal calificat in mutari care sa manevreze in conditii sigure mobila dumneavoastra, atat la demontare cat si la montarea acesteia in noua locatie.
Pentru ca suntem o firmacare se respecta tratam fiecare client cu mazima seriozitate.
Munca in echipa este cea care ne-a ajutat sa ne mentinem tot timpul in topul firmelor de mutari si relocari. Relatiile cu clientul sunt in totdeauna de cea mai buna calitate deaceea primim cele mai bune recomandari si feed back-uri.