Despre noi

Cine suntem?
De-a lungul anilor pe piata de profil am construit parteneriate de incredere cu colaboratori puternici din toata Romania si cu majoritatea clientilor nostri. Am oferit, pe langa servicii de calitate, promptitudine, seriozitate si flexibilitate.

Suntem o firma de transport ce ne-am orientat catre client. De prima data ne-am propus sa negociem pretul nu si calitatea serviciilor. In transporturi responsabilitatile sunt mari: trebuie asigurata marfa, trebuie asigurat mijlocul de transport, soferul are si el responsabilitati fata de sine si fata de participantii la trafic, asadar privim cu seriozitate fiecare client si fiecare transport

Cdrtrans iti pune la dispozitie servicii complete de transport mobila Iasi. Ai nevoie sa transporti mobila din sufragerie la tara? Noi sintem solutia perfecta pentru tine! Iti vom asigura mijlocul de transport necesar, manipulatori si personal pentru demontare / remontare. Transport mobila in Iasi indiferent daca este persoana fizica sau persoana juridica. Vrei sa muti toate mobila din apartament? In acest caz trebuie sa faci o programare cu 24 de ore inainte! Dar daca, totusi, este vorba de o urgenta vom cauta o solutie potrivita pentru a te ajuta chiar si in aceeasi zi.

Flota auto este formata din mai multe autovehicole marca Mercedes.

Firma de transport mobila si marfa intern si international, asiguram transport marfa si mobila si orce alte obiecte sau lucruri pe diverse rute propuse de client cu autoutilitare Mercedes, de 3,5 tone si volum de la 14 metri cubi la 20 metri cubi !!!!! La preturi foarte mici !!!!!!

Deasemenea asiguram personal calificat, transport si depozitare, coletarie, distributie, diverse pentru Hypermarketuri magazine si orce alte firme sau sedii. Avem retea in functiune de posta publicitara iasi-vaslui-botosani-suceava !!! Mutari relocari iasi – complete!!!

Datorita entuziasmului echipei noastre, am reusit sa raspundem cu succes tuturor provocarilor, fie ca a fost vorba de operatiuni mici, ori de transporturi mari ce au presupus o responsabilitate deosebita si atentie pentru fiecare detaliu in parte. Tratam cu maxima seriozitate fiecare solicitare si incercam sa depasim asteptarile clientilor nostri. Ne axam pe o organizarea stricta a transporturilor de marfa dar si a procesului de mutare pentru ca ne dorim sa surprindem prin eficienta noastra.