Transport international

Noi iti oferim servicii complete de transport mobila, atat dinspre locatii din Romania catre locatii in tari ale Uniunii Europene cat si invers, din tari vest-europene catre orice oras din Romania.

Intr-atat de rapid si de bine din punct de vedere calitativ incat sa fii extrem de multumit de serviciile noastre. Pentru ca dincolo de transportul propriu-zis al pieselor tale de mobilier, echipa noastra iti ofera un set complet de servicii aditionale, de la pregatirea bunurilor ce urmeaza a fi transportate pana la plasarea lor in pozitiile indicate de tine in noul imobil.

Operatiunile de transport le desfasuram in conditii depline de siguranta pentru obiectele care sunt mutate, de asemenea in cel mai scurt timp pentru a face mutarea cat mai eficienta. In cazul in care ai nevoie de un decalaj de timp intre preluare si livrare, iti oferim si servicii de depozitare.

Servicii transport mobila si marfa international

Echipa noastra formata dintr-un personal experimentat si calificat va avea grija de bunurile tale, asigurand intreaga paleta de servicii necesare intr-o astfel de operatiune:

demontare pentru orice fel de mobilier
impachetarea pieselor de mobilier pentru protectia lor
impachetarea obiectelor din sticla in paturi speciale din bumbac/folie cu bule destinate acestui tip de operatiuni
impachetarea aparaturii electrocasnice si electronice in paturi din bumbac si apoi folie stretch pentru a nu se deteriora in timpul manipularii si transportului
manipularea cu grija si responsabilitate a bunurilor
transportul bunurilor catre noua locatie
despachetarea bunurilor
montarea pieselor de mobilier
asezarea bunurilor pe pozitie
servicii de tip “handyman” si anume: fixare rafturi pe pereti, fixare tablouri, montaj mobilier nou achizitionat, montaj galerii etc.

De ce sa apelati la noi ?

iti oferim serviciile unei echipe experimentate care efectueaza mutari de locuinte si transport mobilier de 10 ani de zile
in aceasta perioada am efectuat cu succes aproape 1.000 de operatiuni mutari si transport, dintre care un numar destul de important de mutari internationale
serviciile pe care ti le oferim sunt complete, tu nemaiavand nevoie de parteneri suplimentari pentru serviciile premergatoare si ulterioare transportului propriu-zis al bunurilor

Firma noastra ofera servicii mutari mobila international pentru persoane fizice si firme din Bucuresti in toata Uniunea Europeana in conditii de siguranta maxima pentru mobila si bagajele dumneavoatra .

De aceea daca cauti o solutie pentru a transporta mobila, bagajele in siguranta si rapid din Bucuresti oriunde in Uniunea Europeana sau de oriunde din Uniunea Europeana in Bucuresti noi suntem alaturi de dumneavoastra cu cele mai bune solutii pentru aceasta mutare .

Alege servicii noastre de transport mobila si bagaje international si va punem la dispozitie personal specializat in manipulare mobila , demontare, remontare mobila, impachetare si utilitare special amenajate pentru a transporta in siguranta mobila si bagajele dumneavoastra oriunde in Europa .

Va oferim solutii de transport rutier de marfa si colete intern si international in Uniunea Europeana cu o gama variata de mijloace de transport – camioane cu prelata sau dube de diferite capacitati. Va punem la dispozitie camioanele potrivite pentru marfa/incarcatura dvs. , cu preluare si livrare la locatia indicata de client.
Transportam marfa generala, transportam marfa paletata, transportam mobila, transportam colete, pachete, obiecte personale etc.
Efectuam transporturi de marfa exclusive, complete sau partiale pentru incarcaturi cu volum si greutate mai redusa, sub capacitatea totala a unui mijloc de transport.
Va oferim servicii de transport la preturi competitive. Pretul transportului variaza in functie de distanta, greutatea si volumul marfii/incarcaturii.
Transporturile se efectueaza in baza conventilor internationale CMR.

Indiferent ca vorbim despre o mutare domestica sau internationala, o mutare este de cele mai multe ori un pas dificil. Tocmai din acest motiv oferim servicii specializate, pentru a efectua pentru dumneavoastra o mutare pe cat de usoara , pe atat de succes posibil. Oferim solutii pentru mutari nationale si internationale in sistem door to door, atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii. Suntem, de asemenea, specializati in depozitare pe termen scurt, dat si pe termen lung. Cu mai mult de 40 de ani de experienta in mutari, si o retea proprie internationala cu 129 de locatii, va putem muta oriunde in lume. Alegeti AGS pentru a va muta linistiti. Meritati cel mai bun serviciu!

Vrem sa atingem perfectiunea numai prin onorarea comenzilor la timp si asta ne face sa fim cei mai buni. Personalul calificat de care dispunem ne ajuta sa avem servicii de cea mai inalta calitate. In cazul mutarilor nationale cat si internationale, obiectele dumneavoastra sunt transportate in deplina siguranta iar montajul si demontajul acestora (mobilier, obiecte sanitare etc.) este facut de oameni profesionisti cu experienta in domeniu.

Transport Mobila International

Efectuăm servicii de transport atât în Bucureşti, în ţară cât şi în Europa. Suntem solicitaţi, cu precădere, în transport mobila international pentru curse spre Italia, Germania şi Franta. Pe rutele acestor ţări suntem aşi şi putem spune că avem experienţă. Avem în dotare maşini cu volume de până la 19 m3, echipate cu tot necesarul pentru a efectua curse de lungă distanţă de transport mobilă:
– chingi de fixare.
– folie de protecţie.
– scoci de hârtie.
– folie expandată.
– cutii pentru depozitarea pieselor mici.

Dispunem de oameni calificaţi pentru a căra mobila. Şoferii au o experienţă de cel puţin 5 ani în domeniu. Personalul este instruit periodic pentru a fi cât mai eficent în curesele de transport mobila international. Suntem disponibili NON STOP 0755 402 646.
Tarife transport mobila international.

Preţul se calculează în funcţie de natura mobilei transportate, greutatea acesteia şi distanţa de destinaţie fată de Bucureşti. În general percepem un tarif de 1,3 lei/km. Preţul se calculează strict pe distanţa de parcurs la care se mai adaugă în calcul şi taxele de drum care pot lua valori de la 80 la 150 de euro. Trebuie să aveţi în vedere că preţul este format din 1,3 ron/km (calculat dus-întors) plus taxele de drum cu valoarea cuprinsă, în general, între 80 şi 150 de euro.
Estimarea preţului pentru o cursă de transport mobila international.

Pentru a vă estima cât mai bine preţul perceput pentru transport mobila international trebuie să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail. Dacă sunaţi, evaluarea făcută de unii din dispecerii noştri reflectă cel mai bine preţul final perceput. Au mai existat cazuri când s-au perceput bani mai multi la final. Dacă la telefon spuneţi că aveţi x corpuri de mobilă şi la faţa locului găsim y corpuri de mobilă (y>x), ne rezervăm dreptul de a modifica preţul final. De aceea este important să ne comunicaţi toate datele problemei pentru a nu avea probleme, ulterior, legate de preţ. Dacă doriţi să ne contactaţi prin e-mail, la fel, nu uitaţi să specificaţi toate amănuntele legate de transport şi foarte important, completaţi-vă datele de contact ca să putem lua legatura cu d-voastră.

Pentru a intra în legătură cu noi pentru un transport de mobilă accesaţi pagina Contact.