Transport mobila

Transport de Mobila din Iasi in toata tara

 • Transport de Mobila si marfa pentru persoane fizice si pentru firme este obiectul nostru de activitate de cca 10 ani. Avem un renume in acest domeniu. Ne consideram lideri pe o piata in care calitatea dar si pretul mic conteaza. Marfa dvs este mereu asigurata, astfel incat dvs veti fi total lipsit de stres. Pretul se calculeaza pe km si este valabil pentru teritoriul tarii. Pentru a va face o idee despre un pret corect, intrati pe pagina de contact si cereti un pret.
 • Aveti nevoie de Transport Mobila? Suntem la doar un apel distanta de dvs. Nu ezitati sa ne contactati pentru o cotatie de pret. Transport de Marfa se desfasoara in conditii optime, marfa dvs fiind protejata. Dispunem de chingi pentru fixarea cutiilor,folie stretch, astfel incat transport de marfa va fi rapid si sigur.

  Transport Mobila Iasi Ieftin

 • Transport Mobila Iasi, rapid, ieftin si in cele mai bune conditii! Cu o experienta de 10 ani in domeniul de transport intern si international, va asiguram transportul de mobilier. Echipa noastra va sta la dispozitie la orice ora! Avem disponibilitate 24/24, iar dubele noastre de 3.5 tone sunt gata de plecare! Mentinem un cost redus la Transport Mobila Iasi pentru ca si dvs. sa va Iasi de o colaborare cu noi!
  Transport Mobilier Iasi

 • Experienta ne-a invatat ca serviciile pe care le oferim trebuie sa fie la cele mai ridicate standarde. Mobila si marfa transportata sunt imobilizate prin chingi de prindere, folie de protectie. Fie ca va mutati apartamentul, fie ca va mutati casa in care locuiti, mobila dvs. trebuie transportata astfel incat sa nu existe deteriorari la sfarsitul cursei.

  Transport Mobila Iasi

 • Ducem saci cu gunoaie cu dubite sau moloz varsat cu containere sapte MC. Fie ca demolati sau zugraviti in locuinta noi va garantam o solutie completa si la dispozitia dumneavoastra.Va punem la dispozitie autoutilitarele noastre de carat impreuna cu personal care va asigura manipularea in masina a deseurilor. Contactati-ne si gasiti un cost pentru cazul dumneavoastra.
 • Transport mobila, moloz, nisip, pamant Iasi. Plata transporturilor se face la destinatie. Asiguram oferte simple tuturor clientilor. Fie ca este vorba de 50 de saci de moloz sau doar 30 de saci, ori de mobila degradata dintr-un vila sau 8 t de moloz.
 • Transport mobila, moloz, nisip, pamant din Iasi. Noi va trimitem utilitara care se ocupa de debarasarea sacilor. Personalul de pe duba va garanteaza incarcarea sacilor din locul unde sunt. Orice aveti de colectat, puteti scapa cu noi. Debarasare moloz vechi ? Transport ferestre uzate ? Debarasam cu utilitara si il descarcam la groapa de gunoi.
 • Dupa cum doriti putem gasi solutia pentru nevoia dvs.. Rezolvam orice nevoie care se iveste in timpul amenajarii, indiferent de situatia acesteia.Transport moloz pus in saci sau vrac de la demolare locuinta sau de la curatenia din garaj. Mutarile pe care le punem la dispozitie sunt disponibile non-stop.
 • Transport mobila, moloz, nisip, pamant Iasi, transport deseuri sau doar colectare pamant noi va stam la dispozitiede Luni pana Duminica. Va sugeram sa ne intrebati pentru a obtine cea mai normala oferta. Putem transporta gunoi vrac sau ambalat din constructia dumneavoastra. Suntem dispusi la orice debarasare.

  Mutari Mobilier Iasi

 • Suntem constienti ca exista o mare concurenta pe piata de mutari mobilier in zona Moldovei. Va invitam sa cautati pret de transport mai mic decat la noi! Suntem siguri ca vom veni cu cea mai buna oferta! In pretul transportului, putem include inclusiv protejarea mobilierului prin folie aerata, cartoane sau altele. Dubele noastre de 3.5 tone sunt echipate cu chingi de prindere. Mereu vom cauta traseul cel mai scurt spre destinatie, astfel incat profitul sa fie de ambele parti. Transport Mobila Iasi se programeaza in doar cateva minute! Trebuie doar sa ne sunati, iar dvs. veti avea o estimare corecta de pret. Pretul este de 1 RON / KM .Pretul unui Transport Mobila Iasi incepe de la 79 RON. La acest pret se poate adauga mana de lucru (manipularea mobilierului in caz de nevoie), materiale suplimentare de infoliere, saci pentru diferite obiecte.
 • Cautati o firma de transport mobila? Cdrtrans vine in ajutorul dumneavoastra cu cele mai accesibile servicii de transport!
  A venit timpul sa va mutati intr-un spatiu nou, dar nu are cine sa va ajute cu transportul mobilierului si a celorlalte bunuri personale? Probabil ca ati incercat sa vorbiti cu un prieten, cu vecini sau cu alte cunostinte, insa toata lumea este ocupata, iar masinile acestora nu sunt adecvate pentru o asemenea incarcatura. Ce va ramane sa faceti? Cautati o firma care se ocupa de transport mobila si uitati de toate grijile!

 • Firma noastra doreste sa fie alaturi de dumneavoastra atunci cand aveti nevoie de transport mobila si va ofera un pachet complet de servicii. Astfel, puteti apela cu toata increderea la aceasta echipa de profesionisti, indiferent ca va mutati in acelasi oras, dinr-un capat al tarii in altul sau chiar in afara granitelor. Avand in dotare un parc auto complet, alcatuit din tot felul de dube, acestea pot asigura orice fel de transport, indiferent de distanta ce trebuie parcursa.
 • La masinile complet echipate se alatura si personalul experimentat, care se ocupa nu doar de transport, ci si de incarcare si descarcare, in functie de neceseitatile dumneavoastra. Fiecare transport mobila este asigurat , astfel ca raspunderea cade pe umerii firmei la care ati apelat.

  Cum se desfasoara un transport mobila?

 • Prima etapa dintr-o operatiune de transport mobila consta in pregatirea mobilierului. In functie de tipul acestuia, mobila poate avea nevoie de asamblare sau dezasamblare. De obicei, specialistii la care apelati va dau o mana de ajutor si la aceste activitati, deoarece ei sunt cei care trebuie sa se asigure ca nu se pierde niciun surub sau alt element de imbinare si ca totul este montat in mod corect.
 • Prin urmare, timpul de lucru va fi redus, iar dumneavoastra veti reusi sa va ocupati de alte chestiuni la fel de importante. In plus, veti scapa de o parte din efortul fizic pe care ar fi trebuit sa-l depuneti in urmatoarea etapa. Este vorba despre incarcarea mobilei si aranjarea acesteia in asa fel incat sa nu se deplaseze. In functie de dimensiuni, pot fi utilizate diverse chingi de ancorare , dar si multe alte recipiente din carton care sa protejeze obiectele fragile.
 • Si desigur, ultima etapa a unui transport mobila consta in descarcarea si montarea mobilierului in noua locuinta. In functie de nevoile dvs, acestea pot fi sau nu incluse in operatiunile desfasurate de catre echipa respectiva.

  Transport mobila intern , sigur si rapid cu noi!

 • Aasadar, daca jobul va obliga sa va mutati in alt oras sau vreti sa va retrageti intr-o zona mai linistita, firma noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de transport mobila. Deplasarea este posibila oriunde in tara, in cel mai scurt timp , cu ajutorul masinilor de 3,5 tone , in functie de complexitatea operatiunii.
 • Tarifele se stabilesc in functie de masina utilizata pentru cursa respectiva , la care se mai adauga si serviciile suplimentare dorite de catre fiecare client. Pentru mai multe detalii, accesati www.contact@cdrtrans.ro

  Transport de Mobila International

 • Fie ca este urgent, fie ca aveti nevoie de o programare, efectuam Transport Bagaje International la un pret mic pe o piata de criza. Va stam la dispozitie cu dube de 3,5 tone. Echipa noastra va va ajuta sa rezolvati problema in cel mai scurt timp. Va ducem marfa la Budapesta, la Viena, la Roma sau in orice alta destinatie din Europa. Chiar daca vi se pare o distanta mare, cere-ti un pret! In cel mai scurt timp ve-ti fi sunat de un coleg de-al nostru. Pretul incepe de la 1 RON pe km.

  Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati la:
  TEL: 0722 634 007
  EMAIL: contact@cdrtrans.ro
  Sau prin formularul de contact
  CLIC AICI